Zutphen Pollaan Nog enkele units te huur

Nog enkele units te huur

Zutphen Pollaan

Kantoren

Dit bedrijfscomplex, bestaande uit 5 kantoorvilla’s met aansluitend showroom/winkelruimte, onderscheidt zich vanwege haar luxe uitstraling. Het complex gelegen aan de Pollaan 48 en bevindt zich op bedrijventerrein "De Mars" in Zutphen.

Pollaan 48
Zutphen
Ik ben geïnteresseerd in dit object

Omschrijving

Dit bedrijfscomplex, bestaande uit 5 kantoorvilla’s met aansluitend showroom/winkelruimte, onderscheidt zich vanwege haar luxe uitstraling. Het complex is gelegen aan de Pollaan 48 en bevindt zich op bedrijventerrein "De Mars" in Zutphen.

De Mars is een van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Door de momentele herontwikkeling wordt De Mars beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendig.

De Mars is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348 en de nieuwe fietspaden. Pal naast De Mars is een treinstation en een busstation. Achter het treinstation bevindt zich een P&R terrein met zo’n 350 parkeerplekken. Een uitgebreid netwerk voor fietsers en voetgangers verbindt het bedrijventerrein aan de nieuwe Noorderhaven met de OV knooppunten, met de binnenstad en de rest van Zutphen.

Het pand beschikt over meerdere entrees. Daarnaast is het mogelijk om bij het pand op eigen terrein te parkeren. 

Momenteel zijn er nog enkele kantoorruimtes voor verhuur beschikbaar, met een vloeroppervlakte variërend tussen de 168 m2 en 1.288 m2.

Lees meer

Details

Plaats Zutphen
Straat Pollaan 48
Type vastgoed Kantoren
Oppervlakte 4.393 m2
Parkeerplaatsen 23
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info ZOETERMEER, C 4918

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Zutphen - Pollaan