Rotterdam Wijnhaven Verhuurd

Verhuurd

Rotterdam Wijnhaven

Kantoren

Dit kantoorpand uit de jaren 50 is gesitueerd aan de Wijnhaven - een van de oude binnenstedelijke havens - in het centrum van Rotterdam. Momenteel maakt het pand deel uit van de Hogeschool van Rotterdam. 

Wijnhaven 99-101
Rotterdam

Omschrijving

In een van de meest aantrekkelijk herontwikkelingslocaties in het centrum van Rotterdam, Wijnhaven, bevindt zich dit jaren '50, zes verdiepingen tellende kantoorpand.

Rondom het pand wordt de skyline van Rotterdam flink uitgebreid, voornamelijk met enkele woontorens van tussen de 60 en 100 meter hoog. Verder kenmerkt de populaire buurt zich door de rijke geschiedenis en onverwachte hotspots. Zo bevinden zich 'Het Witte Huis' (de eerste Nederlandse wolkenkrabber), de 'Regentessenbrug' (de enige bewaard gebleven vooroorlogse brug van de Wijnhaven) en Vessel11 (een vuurrood Engels lichtschip) zich in de directe omgeving.

Het pand is goed bereikbaar. Metrostation Beurs en trein- en metrostation Blaak bevinden zich op loopafstand. Rotterdam Centraal bevindt zich op circa 10min. reisafstand.

In het kantoorpand bevindt zich momenteel het Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI), onderdeel van de Hogeschool van Rotterdam.

Lees meer

Details

Plaats Rotterdam
Straat Wijnhaven 99-101
Type vastgoed Kantoren
Oppervlakte 3.184 m2
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info ROTTERDAM, AH 177

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Rotterdam - Wijnhaven